Nyheder

Hvem står bag AVITO?

Hej med dig – og velkommen til det første blogindlæg her på AVITO.

I dette indlæg vil jeg fortælle dig lidt om, hvem der står bag AVITO med henblik på at give dig et bedre kendskab til hvem vi er og ikke mindst, hvordan vi kan hjælpe dig med online markedsføring.

AVITO består af Simon og et stærkt netværk af online kompetencer

I skrivende stund består AVITO af Simon (undertegnet) og et stærkt netværk af online kompetencer. Dette setup gør virksomheden uhyre fleksibel og omkostningseffektiv, hvilket kommer dig som kunde til gode.

Jeg har nemlig ikke ansatte som er låst til faste arbejdsopgaver og lignende. I stedet har jeg et meget stærkt og bredt netværk af online folk som jeg kan trække på alt efter behov og opgave som skal løses. På den måde kan jeg skræddersy mine digitale løsninger, så de passer dig og din situation bedst muligt – og selvfølgelig til bedst mulige pris.

En anden fordel ved dette setup er, at jeg kan holde omkostningerne nede, da jeg ikke har fastansatte som skal betales hver måned. Dette giver en markant bedre pris til dig. Du får altså mere værdi for pengene!

Mere om Simon

Untitled design

Simon – Direktør

Som du nok allerede har gættet, så hedder jeg Simon. Jeg fungerer som direktør og digital marketing specialist med fokus på affiliate marketing, SEO og rådgivning. Seks års konkret erfaring med online markedsføring kan jeg prale med. Erfaring som i dag er medvirkende til, at AVITO hver eneste måned skaber hundredevis (and still counting) af leads og salg til affiliatepartnere og lignende.

Ved siden af mit arbejde med AVITO studerer jeg til markedsføringsøkonom som jeg efterfølgende opgraderer med en professionsbachelor i international markedsføring. Derudover bruger jeg tid på at læse cases, høre podcasts og deltage i debatter om online markedsføring med henblik på at blive endnu bedre og klogere.

Du kan læse meget mere om mig som person på min personlige hjemmeside.

Et netværk bestående af de dygtigste online marketing folk i Danmark

AVITO har ingen fastansatte ud over undertegnet. Derimod har virksomheden et super stærkt netværk af nogle af de dygtigste online marketing folk og bureau i Danmark. Netværket består for eksempel af nogle af de bedste SEO bureauer i Danmark, dygtige tekstforfattere, en af de bedste til hastighedsoptimering og ikke mindst en masse fordelagtige samarbejdspartnere.

Mine kompetencer kombineret med AVITO’s netværk giver dig altså de bedste forudsætninger for at få succes med din online markedsføring.

Sådan hjælper vi dig med online markedsføring

Herunder har jeg kort opridset, hvordan et typisk samarbejde ser ud med AVITO.

Indledende dialog og målsætninger

  • I fællesskab strukturer vi en løsning inkl. opstilling af målsætninger som giver det mest optimale samarbejde. 

Analyse

  • I denne fase kigger vi nærmere på din virksomhed herunder produkter, målgruppe, adfærd, søgeord osv. med henblik på at give løsningen størst mulig effekt. 

Eksekvering

  • I eksekveringsfasen arbejder vi benhårdt på at optimere din tilstedeværelse online og ikke mindst give løsningen mest mulig gennemslagskraft, så du kan begynde at høste frugterne af den øgede synlighed online.

Løbende evaluering/rapportering

  • Vi evaluerer på det udførte arbejde og sender dig besked om fremskridt, forbedringsforslag og lignende. Rapporteringen foregår typisk én gang om måneden.

Vil du vide mere?

Hvis du synes ovenstående lyder interessant for dig og din virksomhed, så er du meget velkommen til at tage uforpligtende kontakt.

Kontakt AVITO her

avitoHvem står bag AVITO?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *